Jannie - 27477464

Om Viljen

 

 

Viljen er siden 2017 blevet drevet  af Jannie Mariager, som har mange års erfaring i at arbejde med mennesker med spiseforstyrrelser, selvværd, angst, depressioner og andre psykiske udfordringer.

Jannie har en holistisk tilgang, hvor hendes faglige baggrund blandt andet er skabt af en bachelor i ernæring og sundhed, en uddannelse som yogalærer fra Indien og en kognitiv adfærds terapeut uddannelse. Derudover har Jannie personlige erfaringer, som hun ikke er bange for at bringe i spil under samtaler.

Når Jannie møder mennesker vægter hun, at være nærværende, empatisk og møde dig der, hvor du er – helt i øjenhøjde, sådan der bliver skabt en tryg og god relation.

“…og stadig sidder Jannie’s gode energi og tilgang til livet, som et pejlemærke dybt i mig. Hun mindede mig om alt, hvad jeg og livet indeholder” citat fra tidligere klient. 

Jannie tilbyder via Viljen samtaler til private og samarbejde med Odense Kommune, hvor hun tilbyder terapi og samtaler til mennesker, som er i ressourceforløb.

Udover at drive Viljen arbejder Jannie som rådgivningskoordinator hos Landsforening mod spiseforstyrrelser og selvskade, hvor hun styrer afdelingen i Odense. Derudover underviser Jannie i klientpsykologi og i yoga.

Jannie tilbyder samtaler i Odense, Svendborg og online. 

Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Jannie på

jannie@viljenfyn.dk

T: 27477464

Viljen til at ville, skaber evnen til at kunne.

Buchwaldsgade 50, 5000 Odense C. 
CVR-nr: 35597204