Jannie - 27477464

Udtalelser fra pårørende og tidligere brugere af Viljen

“Jeg opsøgte viljen for at få hjælp til at slippe min usikkerhed og mine negative tanker om mad og vægt. Jeg glæder mig altid til min samtale hos Jannie, og når jeg går derfra, så er det med lettet hjerte og en oprigtig lykkefølelse. Hos viljen får jeg konkrete redskaber og alternative handlingsmuligheder til de svære situationer, og det gør det så meget nemmere at tage fat i de ellers uhåndgribelige tanker.
Selvom jeg har en vej endnu, så har jeg allerede rykket mig meget efter at være startet hos Viljen, og det motiverer mig, at jeg mærker forskel så hurtigt. Det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv”

Julie 24 år.

”Viljen er det helt rigtige sted for min datter. Hun får professionel hjælp. De ser mennesket bag anoreksien. Det føles betryggende. Som mor kan jeg altid kontakte Viljen via mail/telefon eller booke en samtale, både når det føles uoverskueligt eller når jeg lige mangler et par gode råd. Uden den ved jeg ikke, hvad vi skulle have gjort”.

Mor til 16-årig datter med anoreksi

”Siden jeg startet i Viljen har jeg for første gang, følt at jeg faktisk rykker mig. Jeg har fået en stor indsigt i hvad det er der udløser angsten og føler ikke den styre mig lige så meget som den har gjort. Jannie er en helt særlig person, med et fantastisk syn på livet. Jeg føler mig tryg og mødt og er i større grad begyndt og stå ved hvem jeg er. Der er stadig noget vej i nu men er kommet tættere på et liv, som jeg kan være glad for”

Anne-Marie 24 år.

“Noget af det bedste der er sket for mig i min proces ud af de negative tanker og handlemønstre, er at være landet i et forløb hos Viljen med Jannie.
I dag er det omkring et år siden, jeg for sidste gang satte mig i den trygge og hyggelige atmosfære hos Jannie. Og stadig sidder Jannie’s gode energi og tilgang til livet, som et pejlemærke dybt i mig. Hun mindede mig om alt, hvad jeg og livet indeholder. For selvom alt ser sort ud engang imellem, så vil intet vare ved.
Under mit forløb hos Jannie var jeg aldrig alene. Selvom hverdagen ramlede for mig, så var hun ved min side. Både i hendes nærværende selskab, men også udenfor i “den virkelige verden” hvor tingene kan ske, var hun der. Kun taknemmelighed fylder mig, og hvem ved hvor i min proces jeg ville have været nu, hvis ikke Jannie havde været ved min side.
Mad, krop og sind flettes sammen, og for mit vedkommende viste det sig i total kaos før mit møde med Jannie. Nu kender jeg mønstrene, og tror på min egen styrke til at kunne vikle mig ud af dem.
En af de største lærdomme der er blevet taget videre på min vej er, “åben dit hjerte” – spørg, lyt og hav tiltro til det i hver en situation. Derigennem vil glæden ved tilværelsen og selvet vise sig. Det er svært, men med et lille kærligt skub kan det lade sig gøre”

Sara 6/8. 2020.

“Jeg startede i behandling hos Jannie først i maj måned 2017, og allerede 4 måneder senere kan jeg nu endelig se lys forenden at tunnelen.
Min historie kort fortalt, er at jeg som 18-årig var ude for flere traumatiske hændelser, som gjorde jeg udviklede en spiseforstyrrelse. Det startede som bulimi og blev hurtigt til tvangsoverspisning (BED).
I nu 9 år, har jeg kæmpet imod min spiseforstyrrelse og har tabt gang på gang. Men ikke mere. Forløbet med Jannie har givet mig så megen indsigt i mine egne handlemønstre, tankemønstre og mig selv som person.
Jeg har lært ”den rigtige” Line at kende igen – og hende jeg ønsker at være.
Jeg er ikke færdig med mit forløb ved Jannie endnu, men jeg kan endelig sige, at min spiseforstyrrelse er i bedring, og jeg kan begynde at skille spiseforstyrrelsen og ”jeg” ad.
Jeg vil gerne takke Jannie og Viljen for et enormt personligt og tæt samarbejde de sidste 4 måneder, og selvom jeg er i så meget bedring, så Jannie har sagt der kan gå flere uger imellem vi ses nu, så ønsker jeg stadig at komme ved hende ugentligt. De varmeste anbefalinger herfra”

Line, 27 År, i behandling for BED.

Viljen til at ville, skaber evnen til at kunne.

Buchwaldsgade 50, 5000 Odense C. 
CVR-nr: 35597204