Jannie - 27477464

Udtalelser fra pårørende og tidligere brugere af Viljen

Jeg havde ingen forventninger da jeg startede, så det har været positivt og inspirerende. Jeg føler mig bedre stillet overfor andre mennesker og min arbejdsplads situation.

Kursist der har været udsat for mobning på arbejdspladsen

“Ønsker allerede et opfølgende kursus! Det har været et godt kursus, tryghed, rummelighed og stor faglighed. Jeg er blevet klogere på mig selv og mine reaktioner.”

Kursist med angst

”I dag får jeg hue på. Jeg vil bare gerne sige tak for hjælp til at finde den lille sky inden i. Det er der jeg søger hen, når jeg bliver for nervøs. Det er der, der er fred og lykke, jo mere jeg søger den, jo mere er jeg i kontakt med mit sande jeg. Jeg tør være lykkelig, jeg tør grine til tårerne står ud af øjnene – det er alt sammen næring til livsglæden og modet på fremtiden”.

Tidligere bulimiker 29 år

”Min kæreste har prøvet flere forskellige tilbud, og jeg var ærlig talt lidt skeptisk, da hun ville starte op igen med noget nyt. Jeg tænkte, hvad skal jeg nu til at lære og forstå, ændre. Men sådan er det ikke i Viljen. Jeg oplever, at der bliver taget hånd om min kæreste præcis som hun har brug for. Jeg kan slappe mere af og der bliver flere glimt af bare at være kærester uden spiseforstyrrelsen på sidelinjen”.

Kæreste til bulimiker gennem 8 år

“Jeg håber, at de her kurser vil fortsætte for andre, der sidder i samme båd, som jeg har siddet i. Jeg kunne godt havde brugt det noget før, men jeg er så glad for det jeg har fået med mig.”

Modtager sygedagpenge

“Jeg er så taknemmelig for at have fået dette kursus. Jeg har fået stor tro på mig selv og at jeg godt kan. Jeg håber, at jeg en dag kommer til at arbejde som pædagog.”

Kursist med stress

”Viljen er det helt rigtige sted for min datter. Hun får professionel hjælp. De ser mennesket bag anoreksien. Det føles betryggende. Som mor kan jeg altid kontakte Viljen via mail/telefon eller booke en samtale, både når det føles uoverskueligt eller når jeg lige mangler et par gode råd. Uden den ved jeg ikke, hvad vi skulle have gjort”.

Mor til 16-årig datter med anoreksi

“Jeg startede i behandling hos Jannie først i maj måned 2017, og allerede 4 måneder senere kan jeg nu endelig se lys forenden at tunnelen.
Min historie kort fortalt, er at jeg som 18-årig var ude for flere traumatiske hændelser, som gjorde jeg udviklede en spiseforstyrrelse. Det startede som bulimi og blev hurtigt til tvangsoverspisning (BED).
I nu 9 år, har jeg kæmpet imod min spiseforstyrrelse og har tabt gang på gang. Men ikke mere. Forløbet med Jannie har givet mig så megen indsigt i mine egne handlemønstre, tankemønstre og mig selv som person.
Jeg har lært ”den rigtige” Line at kende igen – og hende jeg ønsker at være.
Jeg er ikke færdig med mit forløb ved Jannie endnu, men jeg kan endelig sige, at min spiseforstyrrelse er i bedring, og jeg kan begynde at skille spiseforstyrrelsen og ”jeg” ad.
Jeg vil gerne takke Jannie og Viljen for et enormt personligt og tæt samarbejde de sidste 4 måneder, og selvom jeg er i så meget bedring, så Jannie har sagt der kan gå flere uger imellem vi ses nu, så ønsker jeg stadig at komme ved hende ugentligt. De varmeste anbefalinger herfra”

Line, 27 År, i behandling for BED.

“Jeg opsøgte viljen for at få hjælp til at slippe min usikkerhed og mine negative tanker om mad og vægt. Jeg glæder mig altid til min samtale hos Jannie, og når jeg går derfra, så er det med lettet hjerte og en oprigtig lykkefølelse. Hos viljen får jeg konkrete redskaber og alternative handlingsmuligheder til de svære situationer, og det gør det så meget nemmere at tage fat i de ellers uhåndgribelige tanker.
Selvom jeg har en vej endnu, så har jeg allerede rykket mig meget efter at være startet hos Viljen, og det motiverer mig, at jeg mærker forskel så hurtigt. Det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv”

Julie 24 år.

Viljen til at ville, skaber evnen til at kunne.

Buchwaldsgade 50, 5000 Odense C. 
CVR-nr: 35597204